Màster en Disseny d’espais: User Experience

Disseny d’espais: User Experience

El màster en Disseny d’espais: User experience aporta els coneixements avançats necessaris per a l’exercici de la professió del disseny d’espais per dissenyar des d’una dimensió emocional, sensitiva i perceptiva, amb una dedicació específica en la generació d’experiències.

Descarrega el programa ↧

→ Del 3 d'octubre de 2022 al 8 de juny de 2023. Presentació dels treballs finals de màster del 4 al 15 de setembre de 2023
→ De dilluns a dijous, de 16h a 20h
→ Presencial - 70 ECTS
→ 8.880 €

- INSCRIPCIÓ

La interacció amb l’usuari és clau per qüestionar els valors convencionals del disseny d’espais, i per crear entorns amb contingut que generi en l’usuari un posicionament determinat sobre l’experiència viscuda. Amb aquest fi, el màster en Disseny d’espais proporciona les eines conceptuals, tècniques i creatives més avançades, per al desenvolupament del pensament crític, com ho són l’emoció i la percepció en l’espai, el Design Thinking aplicat a l’espai o tècniques com la sostenibilitat, l’accessibilitat i la il·luminació als espais.

El Màster en Disseny d’espais: User Experience està format per dues diplomatures de postgraus que es poden cursar de manera independent:

El màster en Disseny d’espais: User experience d’EINA compta amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona i del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

  • Email: postgraus(a)eina.cat
  • Telèfon: +34 93 203 09 23
Oriol Ventura Oriol Ventura
Lluc Massaguer Lluc Massaguer
Mariona Espinet Mariona Espinet
Anna Alcubierre Anna Alcubierre
Giacomo Damato Giacomo Damato
Lluc Massaguer Lluc Massaguer
Lluc Massaguer Lluc Massaguer
Mariona Espinet Mariona Espinet
Tomàs López Tomàs López

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.