Doctorat

EINA impulsa des de 2017 una línia d'investigació en disseny i art dins el Programa de doctorat de Filosofia de la UAB. Des del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny (MURAD), EINA ofereix la possibilitat de continuar els estudis participant en aquest doctorat, que dóna accés al títol de Doctor/a per la UAB.

Els doctorands i doctorandes, compten amb la co-direcció d’un/a docent d’EINA i un professor/a de diverses titulacions de la UAB, i poden participar en diferents seminaris sobre temes de disseny, filosofia, estètica i teoria de les arts impulsats des d’EINA o des del departament de Filosofia i teoria de les arts de la UAB.

Especialment pensat per donar suport al seguiment de les tesis doctorals en curs, el seminari GEARAD - Grup d’Estètica Aplicada a la Recerca Artística i en Disseny funciona com a grup de lectura i discussió de caràcter metodològic, procedimental i de continguts. A més de les sessions de treball mensuals, es promou la participació dels seus membres en activitats de recerca com ara publicacions, congressos, seminaris, etc. a fi de capacitar-se en el desenvolupament dels formats acadèmics usuals.

Amb la línia d'investigació en disseny i art, dins el Programa de doctorat de Filosofia de la UAB, EINA ha estat el primer centre universitari de Disseny i Art de l'Estat Espanyol en desenvolupar tot el continu formatiu des del Grau fins al Doctorat, aspecte que el converteix en pioner al nostre país amb una formació acadèmica afí a la dels centres europeus de perfils formatius globals dedicats a la recerca artística i de disseny.

  • Email: doctorat(a)eina.cat
  • Telèfon: +34 93 203 09 23

Informació

Títol
Doctorat en Recerca en Disseny i Art per la UAB

Edició i curs
7a edició, 2023-2024

Coordinació
Tània Costa, Jèssica Jaques i Gerard Vilar

Idioma
Castellà i català

Places
10

Lloc
EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona