Grau de Disseny, menció Disseny d’Espais

Què és el Disseny d'Espais?

El disseny d’espais i l’interiorisme consisteixen a transformar l’espai per adaptar-lo als usos concrets i canviants als quals aquest es destina, independentment de si es tracta d’interiors o exteriors, o si són duradors o efímers. Per tant, la principal activitat d’aquesta professió consisteix a treballar a una escala propera a l’usuari i transformar l’espai per fer-lo útil, confortable i formalment atractiu per mitjà de la distribució dels espais i funcions, l’ús dels materials, la manipulació de les formes i el condicionament relacionat amb els aspectes del confort dels usuaris.

El Disseny d'Espais en la configuració del Pla d’Estudis

Els estudis universitaris de disseny a EINA es configuren partint de la formació d’un dissenyador en sentit global, per anar cap a la especialització a través de les mencions que s’ofereixen.

A partir de 2n curs es recomanen itineraris per a l’obtenció de la menció, que s’efectuarà entre 3r i 4t curs, cursant almenys 5 de les 6 optatives que configuren cada una de les mencions.

Finalment però, l’estudiant també pot optar per a no especialitzar-se o combinar diverses mencions, resultant un dissenyador amb un perfil més híbrid.

Sortides professionals

La configuració dels estudis aporta els coneixements i recursos necessaris per treballar en un ampli ventall de sectors professionals i, alhora, permet anar orientant les vocacions de l’alumnat i definint els camps més específics dels seus interessos laborals.

Àmbits professionals

Espais de treball, espais comercials, espais domèstics, espais expositius, il·luminació, escenografia, fires, sets de TV, disseny de localitzacions.

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.