Lab Collserola

Convocatòria LAB Collserola 2022

Des d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona volem demostrar que les arts plàstiques i el disseny són eines capaces de potenciar la conscienciació ambiental i la transformació ecosocial cap a la sostenibilitat.

Per això, convoquem aquest ajut per al desenvolupament d'un projecte de base artística o dissenyística liderat per estudiants, titulats o professors d'EINA —o un grup o col·lectiu que inclogui almenys un estudiant, titulat o professor d'EINA— i que tingui com a objectiu explícit promoure comportaments proambientals a l'àrea del Parc Natural de la Serra de Collserola pertanyent al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

La convocatòria estarà oberta de l'1 març al 17 d'abril, tots dos dies inclosos. A més de recursos econòmics, l'ajuda ofereix acompanyament en el desenvolupament, la implementació i la comunicació del projecte per tal que la iniciativa assoleixi els seus objectius i sigui el més transformadora possible.

Aquesta convocatòria està promoguda per EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, ​​amb la col·laboració de Campo Adentro, el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC), i CREAF, Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.