Grau de Disseny

Grau de Disseny

El Grau de Disseny d'EINA

Títol oficial ofert per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Sol·licita una entrevista presencial o online

Vine a les Portes Obertes

El disseny a EINA és entès en un sentit global. Agrupem els nostres ensenyaments al voltant d'unes quantes àrees disciplinàries, que tenen una tradició en el disseny: el disseny gràfic, el disseny d'espais i el disseny de producte, i altres àmbits que ens són més propis com són la creació visual i la cultura del disseny.

Però encara que tinguem àrees d'organització o d'especialització, convidem i animem els nostres alumnes a creuar les fronteres d'aquestes disciplines i a crear-se lliurement els seus itineraris, i a dissenyar el seu currículum, dins d'aquests àmbits o barrejant-los d'una forma totalment oberta per a crear-se cadascú el seu propi futur.


Com a novetat per al curs acadèmic 2022-2023 oferim la possibilitat de matricular-te al matí o a la tarda.

En tot moment l’estudiant és el responsable del seu currículum, tenint la l'opció de triar entre un gran nombre de d'opcions. En funció de les assignatures optatives triades al 3er i el 4rt curs, els estudiants poden optar a una especialització més concreta a través de les cinc mencions que s’ofereixen: Disseny d’espais / Disseny gràfic / Disseny de producte / Creació visual / Cultura del disseny.

També pot, però, optar per no especialitzar-se o combinar diverses mencions, per esdevenir un dissenyador amb un perfil més híbrid.

Com que la pràctica professional del disseny requereix competències especialitzades en els camps tradicionals, també demana dissenyadors i dissenyadores hàbils i amb capacitats transversals, capaços de treballar en diversos camps o coordinar equips especialitzats i d'establir dinàmiques interdisciplinàries aportant visions i criteris amplis. El funcionament del Grau de Disseny d’EINA facilita aquesta formació i permet, doncs, itineraris curriculars al marge de les mencions aquí enunciades.

Tots els detalls del Grau de Disseny els pots trobar al web de la UAB.

→ Consulta l'esquema del Pla d'Estudis del Grau de Disseny

→ Descarrega't el fulletó del Grau de Disseny

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.