Grau de Disseny

Grau de Disseny

El Grau de Disseny d'EINA

Títol oficial ofert per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Sol·licita una entrevista presencial o online

Vine a les Portes Obertes del dissabte 7 de setembre

A Eina adquiriràs una de les competències imprescindibles en el segle XXI: la capacitat d'identificar i resoldre problemes creativament, en qualsevol context, a través de la pràctica del disseny i l'art; i la disposició de plantejar noves preguntes per generar altres solucions capaces de dissenyar futurs.

En el Grau de Disseny agrupem els nostres ensenyaments al voltant de diferents àrees disciplinàries; disseny gràfic, disseny d'espais, disseny de producte, creació visual i cultura del disseny. Convidem i animem a l'alumnat a crear-se lliurement els seus itineraris, i a dissenyar el seu currículum, dins d'aquests àmbits o barrejant-los d'una forma totalment oberta per a traçar les seves pròpies trajectòries.


La nostra metodologia fomenta el pensament analític i reflexiu, l'aprenentatge actiu, el compromís i la iniciativa permanent, qualitats crítiques en un context canviant i competitiu en què és fonamental la convergència entre humanisme, emprenedoria i tecnologia.

Aquesta formació enriquidora, experimental, oberta a diferents àmbits de coneixement i de perspectives es du a terme en un entorn d'aprenentatge proper, cooperatiu, inconformista, participatiu, dinàmic i innovador.

Amb una orientació personalitzada i treballant en grups reduïts, desenvoluparàs les teves habilitats i aptituds de forma global en convivència amb un teixit d'empreses i institucions col·laboradores, i amb un ecosistema educatiu format per professionals de diferents disciplines.

Formem dissenyadores i dissenyadors amb una visió crítica, creativa, amb habilitats comunicatives que els permetin elaborar propostes innovadores. Amb capacitat de treballar en diversos camps i aportant visions i criteris amplis. Tenint en compte la innovació social, cultural, tecnològica i mediambiental connectada al món acadèmic i professional.

Tots els detalls del Grau de Disseny els pots trobar al web de la UAB.

→ Consulta l'esquema del Pla d'Estudis del Grau de Disseny

→ Descarrega't el fulletó del Grau de Disseny

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.