Grau de Disseny

Grau de Disseny

El Grau de Disseny d'EINA

Títol oficial ofert per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

→ Vine a les Jornades de Portes Obertes, presencials i online
→  Consulta les bases de les Beques per a estudiants de nou accés per al Grau de Disseny, convocatòria 2021-2022

El disseny a EINA és entès en un sentit global. Agrupem els nostres ensenyaments al voltant d'unes quantes àrees disciplinars, que tenen una tradició en el disseny: el disseny gràfic, el disseny d'espais i el disseny de producte, i altres àmbits que ens són més propis com són la creació visual i la cultura del disseny.

Però encara que tinguem àrees d'organització o d'especialització, convidem i animem els nostres alumnes a creuar les fronteres d'aquestes disciplines i a crear-se lliurement els seus propis itineraris, i a dissenyar el seu propi currículum, dins d'aquests àmbits o barrejant-los d'una forma totalment oberta per a crear-se cada un el seu propi futur.

 

En tot moment l’estudiant és el responsable del seu propi currículum, tenint la opció de triar entre un gran nombre de opcions i possibilitats. En funció de les assignatures optatives triades al 3er i el 4rt curs, els estudiants poden optar a una major especialització a través de les cinc mencions que s’ofereixen: Disseny d’espais / Disseny gràfic / Disseny de producte / Creació visual / Cultura del disseny.

També pot, però, optar per no especialitzar-se o combinar diverses mencions, resultant un dissenyador amb un perfil més híbrid.

Així com la pràctica professional del disseny requereix competències especialitzades en els camps tradicionals, també demana dissenyadors i dissenyadores hàbils i amb capacitats transversals, capaços de treballar en diversos camps o coordinar equips especialitzats i establir dinàmiques interdisciplinàries tot aportant visions i criteris amplis. El funcionament del Grau de Disseny d’EINA facilita aquesta formació i permet, doncs, itineraris curriculars al marge de les mencions aquí enunciades.

Consulta l'esquema del Pla d'Estudis del Grau de Disseny

Descarrega't el fulletó del Grau de Disseny

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.