Grau de Disseny

Grau de Disseny

El Grau de Disseny d'EINA

Títol oficial ofert per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Portes Obertes 2024. Apunta't-hi

Sol·licita una entrevista presencial o online

El disseny a EINA és entès en un sentit global. Agrupem els nostres ensenyaments al voltant d'unes quantes àrees disciplinàries, que tenen una tradició en el disseny: el disseny gràfic, el disseny d'espais i el disseny de producte, i altres àmbits que ens són més propis com són la creació visual i la cultura del disseny.

Però encara que tinguem àrees d'organització o d'especialització, convidem i animem els nostres alumnes a creuar les fronteres d'aquestes disciplines i a crear-se lliurement els seus itineraris, i a dissenyar el seu currículum, dins d'aquests àmbits o barrejant-los d'una forma totalment oberta per a crear-se cadascú el seu propi futur.


En tot moment l’estudiant és el responsable del seu currículum, tenint la l'opció de triar entre un gran nombre de d'opcions. En funció de les assignatures optatives triades al 3er i el 4rt curs, els estudiants poden optar a una especialització més concreta a través de les cinc mencions que s’ofereixen: Disseny d’espais / Disseny gràfic / Disseny de producte / Creació visual / Cultura del disseny.

També pot, però, optar per no especialitzar-se o combinar diverses mencions, per esdevenir un dissenyador amb un perfil més híbrid.

Com que la pràctica professional del disseny requereix competències especialitzades en els camps tradicionals, també demana dissenyadors i dissenyadores hàbils i amb capacitats transversals, capaços de treballar en diversos camps o coordinar equips especialitzats i d'establir dinàmiques interdisciplinàries aportant visions i criteris amplis. El funcionament del Grau de Disseny d’EINA facilita aquesta formació i permet, doncs, itineraris curriculars al marge de les mencions aquí enunciades.

Tots els detalls del Grau de Disseny els pots trobar al web de la UAB.

→ Consulta l'esquema del Pla d'Estudis del Grau de Disseny

→ Descarrega't el fulletó del Grau de Disseny

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.