EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Biblioteca

La biblioteca d’EINA té una funció de suport a la docència, a la recerca i al desenvolupament de les activitats culturals de la comunitat educativa. Gràcies al seu fons especialitzat en disseny i art contemporani i a la seva gestió, la biblioteca d’EINA ha esdevingut un centre de referència per als estudiosos i investigadors en aquests àmbits temàtics.

La biblioteca compta amb un fons que supera els 7.000 volums organitzat en seccions temàtiques com ara disseny gràfic i creació visual, disseny industrial, arquitectura i disseny d’interiors, teoria i història de l’art i el disseny, estètica i cultura del disseny, etc. El fons bibliogràfic es pot consultat en línea a través del Catàleg de les Biblioteques de la UAB. La biblioteca ofereix múltiples serveis i recursos accessibles en línea des del Bibliotaulell.

Horari i contacte

Horari
De dilluns a dijous, de 8h a 20h i divendres, de 8h a 18h. Juliol i primera quinzena de setembre: de dilluns a dijous, de 8h a 17h i divendres, de 8h a 15h (agost tancat).

Accés

L’accés a la biblioteca és lliure per als estudiants i el professorat d’EINA, així com per als exalumnes i tots els membres de la Universitat Autònoma de Barcelona. La consulta a sala per part de qualsevol altra persona interessada es pot autoritzar si se sol·licita prèviament.

Fons bibliogràfic

La biblioteca està especialitzada en arts visuals i disseny i es distribueix en seccions temàtiques en correspondència lògica amb les especialitats i els interessos dels estudis de grau i postgrau que s’imparteixen al centre.

També hi ha altres àrees temàtiques d’interès dins l'àmbit de les Ciències Socials i Humanitats com ara antropologia, filosofia, sociologia, comunicació, cinema i literatura.

L'hemeroteca està formada per una vuitantena de subscripcions a publicacions periòdiques en curs d’àmbit nacional i internacional, que apropen l’usuari a l’actualitat més immediata en disseny i art.

La col·lecció d'audiovisuals compta amb més de 200 títols de pel·lícules i documentals d'interès acadèmic.

Serveis

##Bibliotaulell L’escriptori virtual de la biblioteca, creat a l’ecosistema Netvibes. S’hi troben diferents recursos d’informació relacionats amb:

E I N A