Silvia Santaeugènia

Silvia Santaeugènia Geronès

És llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona (1997), Graduada Superior en Disseny d'Interiors a EINA (2001) i ha cursat el Màster en Estudis Avançats en Història de l'Art de la Universitat de Barcelona (2015).

Docència

A EINA imparteix l’assignatura de segon del Grau de Disseny Projectes I-Estratègies d'Habitar, la de quart d'Interiorisme d'Espais Domèstics i forma part del professorat del Màster en Disseny d'Espais. Anteriorment, ha estat professora de l'assignatura Taller Monogràfic de Disseny, Art i Arquitectura del Graduat Superior de Disseny (2003-2010).

Activitat Professional

L'any 2005, funda l'estudi propi on exerceix la pràctica professional com a dissenyadora d’espais realitzant projectes de reforma integral d'habitatges, de despatxos i d'espais comercials. Del 2002 al 2005 és responsable del departament d'interiorisme de l’estudi d’arquitectura AdM Antoni de Moragas Arquitectes. Forma part del GRHED, Grup de Recerca en Història i Estudis de Disseny d’EINA.

Projectes recents

  • Col·laboració amb Lacompetencia en l’adequació d’espais comuns de l’Hotel Barceló Sants de Barcelona i l’Hotel Barceló Imagine de Madrid.
  • Nova imatge de les botigues de roba infantil de la Franquícia Canada House.
  • Implantació de la imatge corporativa Canada House a les botigues de Calvet de Barcelona, Sabadell, Granollers, Lugo, Eivissa, Palamós, Palafrugell, Tenerife, Las Palmas, Gran de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Igualada, Vilafranca del Penedès i al Centre Comercial Baricentro (2015-2019).
  • Reforma del Taller de Subministres de Ferro Castells-Vilaseca.
  • Reforma de la Clínica Dental Rossell-Carol a la Rambla Catalunya de Barcelona.
  • Reforma integral d’habitatges.

Publicacions

  • Santaeugenia, Sílvia. “La joieria Palou de Santiago Marco: un interior Art Déco de 1926”. En: L’interiorisme Comercial com a Patrimoni: una aproximació des del món del disseny. Barcelona: EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, 2016.