Salvador Huertas

Salvador Huertas

Dissenyador Gràfic per EINA. Màster's Degree en Ciències de la Educació. PhD en Pedagogia Aplicada, UAB.

Docència/recerca

Docent i investigador a EINA (UAB) en els àmbits de projectes, disseny centrat en l'usuari, metodologies d'innovació docent, i recerca en salut i benestar.

Actiu també com a docent a diverses universitats nacionals i internacionals de disseny, a nivell de grau i màster, en àrees relacionades amb els processos de disseny d'interacció digital per IoT (Internet of Things), gestió domòtica, AppTV, i aplicacions per a SmatPhone. També imparteix classes en les àrees relatives al Design Thinking, Pensament divergent i pedagogia de la creativitat.

Activitat professional

Dissenyador junior a gràfica (1998-2002) realitzant projectes de l'àmbit editorial per Grup Godó com
Mundo Deportivo, dominicals de La Vanguardia com, Revista, Clasificados, Dinero, Lunes match; per Grupo Prisa com Cincodías, 5Red, 5d, Canal Satélite Digital
Dissenyador Junior a Summa (2003-2009) realitzant projectes d'àmbit editorial per Andbanc, Esade; del branding com BarcelonaTV, Som, RTVE; en campanyes per Telecinco i la Generalitat; en packaging com la farmacèutica Almirall.
Actualment és Director d'art Senior a Mucho participants en projectes de l'àmbit editorial, la gràfica aplicada a l'espai i el disseny d'aplicacions digitals (Forves, Provital, Festival OFFF, Grup Mondadori,...)

Premis

Ha estat guardonat amb els premis European Aword en disseny editorial 1999, Laus per la revista Vanidad 2001. Així com nominacions per al Laus en tipografia per Fotografía Pública 1998 y Laus en promoció institucional per ESADE 2006.

Publicacions

Actiu tant en articles de caràcter científic com en publicacions de transferència pràctica de coneixement com "The Invisible and The (OFFF Festival, 2018)", "Queremos Sonreir" (2019). Disseny Revista la revista TUW MAGAZINE, i el diari TUW DAILY, (Forbes Group, 2021).