El preu de la matrícula dels estudis de Grau de disseny respon a les despeses de docència i serveis que ofereix EINA com a fundació privada sense ànim de lucre. El preu del crèdit es desglossa en preu públic (regulat per un decret que anualment es publica al DOGC, pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya) i en preu privat.
El cost de la matrícula dels estudis de Grau de Disseny pot estar subjecte a determinats ajuts tant pel que fa al preu públic com pel que fa al preu privat del crèdit.
Pel que fa al preu públic de la matrícula, l’esmentat decret també estableix també els recàrrecs i les exempcions que s’han d’aplicar sobre el preu públic. Així mateix, l'alumnat d’EINA també pt beneficiar-se de les Beques de règim general i mobilitat del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.
La Fundació EINA, conscient que es poden presentar dificultats tant per a l’accés als estudis com per a la seva continuïtat, ofereix un sistema de beques i ajuts independentment de les beques, els ajuts o els descomptes que atorga l’Estat.
EINA ofereix les beques, ajuts i exempcions següents:
La Fundació EINA convoca les beques de Nou Accés per un 50% del cost dels estudis dirigides a l’alumnat que vol formar-se a EINA i pot demostrar vocació i excel·lència acadèmica.
Es convoquen en dues categories:
- Les beques de nou accés en general tindran en compte els estudiants que no poden assumir-ne el cost.
- Les beques al talent no tindran en compte els recursos econòmics però igualment la vocació i excel·lència.
Aquesta beca es prorroga durant els quatre anys si es sol·licita i es mantenen les condicions inicials.
Convocatòries obertes
Convocatòries resoltes
Periòdicament es convoquen beques, per a estudiants ja matriculats, que representen un descompte sobre les matrícules per la prestació de serveis d’assistència a diverses tasques que es realitzen al centre, fora dels horaris de classe. Aquestes beques es convoquen públicament per a tot l'alumnat del centre i el seu valor està subjecte a la dedicació i durada que s’especifiquen a cada convocatòria.
Convocatòries obertes
Convocatòries resoltes
- Beca de suport al departament de Disseny gràfic. Curs 2022-2023
- Beca de suport al servei d'Arxiu 1
- Beca de suport al Departament de Disseny Gràfic. Curs 2022-2023
- Beca de suport al Departament de Comunicació. Curs 2022-2023
- Beca de viatge-recerca al Salone del Mobile Fuorisalone i la Milano Design Week 2022
- Beca de suport a EINA_edit/Arts Libris Curs 2021-2022
- Beca de participació al projecte (ÒH)PERA Microòperes de nova creació - Curs 2021-2022
- Beca de suport al departament de Disseny Gràfic - Curs 2021-2022
- Beca de suport al departament de Comunicació - Curs 2021-2022
- Beca de suport al departament de Publicacions - Curs 2020-2021
- Beca de suport al departament de Comunicació - Curs 2020-2021
- Beca de participació en el projecte Eix Sarrià - Curs 2020-2021
- Beca de suport a la coordinació de l'espai cultural Barra de Ferro - Curs 2020-2021
El Premi Extraordinari de la Fundació EINA és un reconeixement als mèrits acadèmics i personals d’un/a estudiant de primer curs del Grau de Disseny, que valora l’excel·lència en l’assoliment d’objectius, el seu talent, motivació i esforç.
Aquest premi suposa la bonificació del 50% dels cost dels estudis en la matrícula del curs següent.
Beques de fins al 25% del cost de la matrícula per a estudiants matriculats a EINA que en un moment determinat, per canvis sobtats en les economies familiars, i havent demostrat un rendiment en els estudis, no poden seguir fent front a les matrícules. Aquestes beques volen garantir que cap estudiant d’EINA que segueixi amb aprofitament els seus estudis els hagi d’abandonar per motius de caràcter econòmic.
Altres beques i deduccions
L’obtenció de la matrícula d’honor en una assignatura representa la gratuïtat de la matrícula del curs següent, en la mateixa titulació i pel mateix valor de crèdits.
D’acord amb el decret 64/2020, de 30 de juny, pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya i a la Universitat Oberta de Catalunya per al curs 2020-2021, la quantia de la beca de matrícula que correspon als i les estudiants dels centres adscrits no inclosos a l'article 1.2, i de les universitats privades, llevat de la Universitat Oberta de Catalunya, és la corresponent a l'import del preu públic fixat pel Govern de la Generalitat en el curs 2011-2012 per a la titulació corresponent o d'una altra del mateix grau d'experimentalitat, actualitzat en els termes que preveu la disposició estatal que estableix els llindars de renda i patrimoni familiar de les beques i ajuts a l'estudi per al curs 2020-2021.
Més informació






