Eina Bosc 5
Eina Bosc 1
Eina Bosc 6
Eina Bosc 2
Eina Bosc 3
Eina Bosc 4
EINA Bosc

EINA Bosc

EINA amplia les seves instal·lacions amb l’obertura d’EINA Bosc, un nou edifici de 1.500 m2 molt proper als Jardins de Can Sentmenat. Aquest nou equipament permet ampliar el programa pedagògic del centre des d’una òptica d’innovació permanent i dinàmiques creatives.  

EINA Bosc alberga tallers i espais de creació versàtils i oberts a l’experimentació no disciplinària, arts gràfiques digitals i tradicionals, platós per a pràctiques audiovisuals i espais per portar a terme programes expositius i performatius, i compta amb tot el suport espacial, humà i logístic necessari per desenvolupar l’oferta de l’escola en tots els nivells formatius.  

Es tracta d’un edifici adaptable i dúctil, una plataforma on desenvolupar activitats més que un espai escolar o taller a l’ús. La construcció de l’edifici està oberta a l’experimentació, ja que hi participen estudiants i professors amb projectes que van des del disseny de mobiliari fins al disseny gràfic aplicat a l’espai.  

El nou edifici desenvoluparà espais verds de continuïtat amb el parc natural de Collserola, en el qual s’inscriu físicament, així com dinàmiques naturals tant en el seu interior com en el seu exterior.  

EINA Bosc visibilitza el nou enfocament pedagògic d’una escola, amb més de 50 anys d’història, que aposta per un diàleg innovador del disseny amb l’art, amb la sostenibilitat, l’experimentació i la transformació digital com a eixos estratègics.