CursO

CursO

Amb CursO, EINA  obre un marc formatiu orientat a l'autodescobriment, destinat a joves que desitgen explorar les seves possibilitats creatives abans de començar els seus estudis universitaris. CursO marca, així, un moment crucial de la vida de futurs estudiants i professionals de qualsevol àmbit creatiu: alliberat de tota inèrcia acadèmica, aquest és un programa des del qual temptejar entorns, explorar possibles i descobrir futures vies de desenvolupament personal i formatiu.
 
CursO és un curs d'un any que permet a cada estudiant descobrir i explorar els seus interessos fent ús de processos creatius en art i disseny amb l'objectiu d'enfortir les habilitats transversals, polivalents i socioemocionals -- també conegudes com soft skills -- i entrenar reflexos i aptituds creatives que resultaran clau en perfils orientats tant a les arts i el disseny com en qualsevol àmbit on prevalguin la innovació, la invenció i l'empatia.
 
CursO és un lloc de trobada oberta a tots els perfils, vocacions i orientacions en el llindar de la seva formació futura.

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.