Inscripció en un màster o postgrau

A continuació trobaràs tots els detalls per fer la inscripció a un programa de màster o postgrau. 

Preinscripció i admissió

Registre

Per accedir a l'aplicació necessites un número d'identificació universitària (NIU) i contrasenya. Si no ets estudiant d’EINA, has d'omplir una sol·licitud de registre

Passos a seguir per sol·licitar plaça

1. Accés a la plataforma de sol·licitud i gestió
Accedeix a la plataforma d’inscripció. Per accedir a l'aplicació necessites un número d'identificació universitària (NIU) i contrasenya. Si no ets estudiant d’EINA, has d'omplir una sol·licitud de registre

2. Selecció del curs 
Tria l’estudi que t’interessa (si hi has accedit des de la pàgina de l’estudi en qüestió, no serà necessari). Si més endavant, volguessis modificar l'estudi contacta amb postgraus(a)eina.cat. Es pot fer més d’una sol·licitud.

3. Introducció de dades 
Introdueix les dades personals.
Adjunta escanejats els següents documents. S’admeten els formats pdf i jpg (màxim 2MB). Recorda que al moment de la matrícula hauràs de presentar tots els originals: 

 • Títol universitari 
  Si en el moment de la inscripció, tens la titulació en tràmit pots adjuntar la Declaració de no disponibilitat de titulació per a la inscripció, però l’hauràs d’entregar per formalitzar la matrícula. No disposar de la titulació requerida inhabilita a cursar-lo.
  En el cas de no comptar amb la titulació universitària d’accés, en el cas dels diplomes d’especialització, hauràs d’entregar: sol·licitud de reconeixement d’experiència professional; informe de vida laboral, certificat de l’ocupador amb les tasques desenvolupades, i/o contractes relacionats amb les competències de l’estudi; informe detallat on s’especifiquen les tasques realitzades. Més informació a l’apartat Accés per reconeixement d’experiència professional. 
   
 • Certificat acadèmic personal
 • Currículum acadèmic i professional 
 • Book o dossier que contingui una selecció de treballs realitzats per l’estudiant i relacionats amb l’àmbit acadèmic del postgrau 
 • En el cas de les titulacions estrangeres, a més hauràs d’entregar: Certificat de la universitat d'origen conforme els estudis que donen accés a aquest Màster o Diploma d’especialització són oficials, de 3 anys o més, i que al país on s’han cursat donen accés als Masters Oficials.  Pots fer servir el següent formulari.
 • DNI/Passaport 
 • Foto carnet 
 • Declaració d'equivalència de la nota mitjana de l'expedient acadèmic d'estudis cursats a l'estranger, del Ministeri de ciència, innovació i universitats. Pots accedir a través del següent enllaç.

4. Dades acadèmiques
No cal que seleccionis totes les assignatures.

5. Taxa d’inscripció
Abona la taxa d’inscripció de 30,21€ amb targeta bancària (de crèdit o de dèbit). 

6. Confirmació 
A final d’aquest procés “Confirma” i “Imprimeix” el document. 

Admissió

La decisió serà comunicada a l’estudiant a través del mail de contacte que s’hagi informat a la plataforma.

Un cop rebuda l’admissió a l’estudi al que s’ha sol·licitat plaça, s’ha de procedir amb la matrícula i reserva de plaça.

Per més detalls pots consultar l'apartat de Gestió Acadèmica de Màsters i Postgraus

Demana informació

Selecciona programa

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.