Torre Dolcet

3 eines x EINA

Tres eines per conèixer millor la història d’EINA

Arxiu Històric d'EINA
L’Arxiu Històric d'EINA conserva un nombre molt notable de documents originals relacionats amb la història del centre i l'evolució del disseny i la seva pedagogia al nostre país. Actualment, l’Arxiu Històric d’EINA compta amb aproximadament 80 metres lineals de documentació, una bona part d’ella digitalitzada. Des del seu repositori en línia es pot accedir a més de 1.600 documents digitalitzats entre els quals trobem plans d’estudi, programes d’assignatures, actes de reunions, tríptics, pòsters i fotografies de les activitats del centre, entre altres. La documentació conservada fa referència a més de 1.000 persones diferents entre professors, estudiants i col·laboradors.

 Accés a l’Arxiu en línia.

Cronologia d’EINA
La cronologia d'EINA en línia mostra una relació d'esdeveniments que permeten seguir el fil històric de l’escola. La cronologia resultant és fruit d'un treball de recerca ben fonamentat en la catalogació de documents de l'Arxiu Històric del Centre i la revisió crítica d'aquestes fonts. No es tracta, per tant, d'un relat institucional, sinó de la visualització d'unes informacions i dades que constitueixen connectors de diversos relats possibles. Les dades es presenten d'una manera sintètica, però també es procura afavorir la seva comprensió. D'una banda, s'estableix una relació amb els documents textuals, gràfics i fotogràfics de l'Arxiu, així com l'enllaç amb altres informacions disponibles a la xarxa. De l'altra, s'ha volgut evitar aïllar el fil històric d'EINA, mitjançant dades del context local i internacional que es consideren significatives. 

 Accés a la Cronologia d’EINA.

Cròniques d’EINA
Cròniques d’EINA és un recull d’alguns dels muntatges, performances, accions, exposicions, conferències, seminaris i tallers més rellevants impartits a EINA entre les dècades dels anys 60 i 90, així com d’iniciatives més recents relacionades amb el fons d’Arxiu.

 Accés a les Cròniques d'EINA.

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.