Anna Majó

Anna Majó

Dissenyadora centrada en la direcció, la gestió i la realització de projectes; en l’assessorament, en la formació i en la investigació en disseny. 
 
Ha format part durant més d’una dècada de l’estudi de disseny gràfic i comunicació visual d’Yves Zimmermann, gestionant i dissenyant per a diferents marques com Puig, Isdin, Ausonia, Restaurante Atrio, Gustavo Gili o Noel Alimentació; i també dissenyant per a diferents institucions com el Banco de España, la Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona. 

Des de fa set anys exerceix de dissenyadora de manera independent i formant part de diferents estudis. S’ha anat especialitzant en la creació d’identitats a través de processos de (co)investigació, buscant camins alternatius, creant narratives identitàries expandides, sensorials, singulars i inimitables, beyond logo, a través de la influència d’autors com Richard Serres o Isabel Stengers. 

En l’àmbit de la docència, fa quinze anys que és docent a Eina en assignatures de diferent naturalesa, tals com Projectes, Pedagogies del disseny o Producció gràfica. Els darrers tres anys també ha exercit tasques de gestió acadèmica com a cap d’estudis del Grau en disseny. 
 
En el camp de la investigació, és doctora en Arts i Educació per la Universitat de Barcelona i estar centrada en investigar sobre la capacitat de transformació del disseny a través de la creació de projectes que dialoguen amb àmbits com la cultura, la política, la pedagogia, l’antropologia o la filosofia.