Judit Colomer

Judit Colomer

Graduada en disseny d'espais a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona el 2013. El 2014 obté el Màster en Estudis Teatrals (MUET) a l’Insitut del Teatre i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des del 2016 és docent investigadora a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona i imparteix l’assignatura de Disseny d’Espais Efímers. Des del 2014, és doctoranda en Estudis Teatrals amb una tesi entorn la naturalesa particular de l’objecte escènic.

El 2016, assisteix al I Congreso Internacional de Jóvenes Investigadores en Estudios Teatrales de la Universidad de Murcia amb una comunicació titulada La escenografía: formas híbridas de dramaturgias espaciales. El 2015, asisteix a Scenographic Things Scenography Objects. TaPRA Scenography Interim Event del Trinity College a Dublin amb Things behind Scenography Objects: Practice-Based Perspectives on Soy el Pueblo.

Les últimes creacions escenogràfiques han estat per Instrumenal dirigida per Iván Morales a l’Espai Lliure, Orsini dirigida per Xicu Masó a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya i Suite TOC n6 de Les Impuxibles a la Sala Beckett. A més, ha dissenyat escenografies per peces com El percebeiro, de David Menéndez, Goldilocks i Ànsia dirigidas por Júlia Barceló, Galileu dirigida por Carme Portaceli, Filla del seu pare, dirigida per Pau Miró, entre altress. També ha estat ajudant de Max Glaenzel, Anna Alcubierre i Sebastià Brosa en diferents ocasions.

Premi extraordinari de fi d’estudis a EINA.

Ensenyament

Catalan