Beques de nou accés 21-22

→  Consulta les bases de les Beques per a estudiants de nou accés per al Grau de Disseny, convocatòria 2021-2022.

La Fundació EINA convoca cada any les Beques per a estudiants de nou accés per al Grau de Disseny amb la intenció d’estimular la vocació i l’excel·lència en el camp del disseny.

En aquesta edició, les Beques per a estudiants de nou accés inclouen les Beques al talent. S’adjudicaran en funció de les candidatures rebudes i de la disponibilitat econòmica del Centre, un mínim de 5 i un màxim de 10 Beques, 2 de les quals seran escollides per la Comissió com a Beques al talent. 

Les beques estan obertes a tots aquells estudiants que hagin acabat el batxillerat, en qualsevol de les seves modalitats, i també als alumnes que hagin finalitzat un cicle formatiu de grau superior en qualsevol de les seves modalitats relacionades amb disseny.

La beca estableix un descompte del 50% del preu del crèdit durant el primer any del Grau de Disseny (que representa aproximadament, uns 4.000 euros per curs), que es renovarà per anys consecutius sempre que es mantingui un alt aprofitament acadèmic i  les causes de la necessitat econòmica.

La convocatòria de les Beques per a estudiants de nou accés per al Grau de Disseny està oberta de l'1 de maig a l'1 de juny.

Beques de nou accés 21-22 Beques de nou accés 21-22