eina

Anna Labat i Marc Saborit, Premi Extraordinari de Titulació

Anna Labat i Marc Saborit, alumni del Grau de Disseny, han estat guardonats amb el Premi Extraordinari de Titulació per la seva trajectòria acadèmica.

Tots dos han rebut aquest guardó amb molta il·lusió. “El fet de rebre aquest reconeixement ha estat una agradable sorpresa que tanca de la millor manera possible una etapa important en la meua trajectòria i que també, alhora, em fa reviure totes les bones experiències que he viscut a Eina, la meua escola. Eina va ser una decisió guiada per una intuïció; i beneïda sigui perquè estic segura que si no l’hagués triada, no hagués estat el mateix. Per això, el meu consell per a tots els que encara hi sou és que gaudiu intensament d'aquest moment. Sembla un comentari tòpic, però creieu-me, després la trobareu molt a faltar!”, senyala Anna Labat.

Tant ella com en Marc en rebre la noticia han tingut molt present la seva trajectòria al centre, la dedicació dels docents i la rellevància dels companys. "Gràcies a Eina i a totes les peces que en formen part per acompanyar-nos en el procés de desenvolupament d'una mirada crítica envers tot allò que ens envolta, i per ajudar-nos a posar en valor que l'art, el disseny i el pensament són unes eines molt poderoses per construir tot allò que habitem. Gràcies a tots els companys i companyes amb els que ens hem retroalimentat d'idees cada dia, així com professors i professores que converteixen tot allò que saben en palades de motivació pels que venim darrere. Adéu-siau i fins aviat, Eina!".

Anna Labat i Marc Saborit