Carlota Socias Cavrois

Carlota Socias Cavrois

Arquitecta llicenciada a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC) l'any 2000. Especialitzada en paisatgisme i espai públic, en la coordinació i desenvolupament gràfic de projectes i suport a les direccions d'obra. Amb experiència en projectes d'edificació i arquitectura convencional, en habitatge i infraestructures.

Activitat professional

Inicia la seva activitat professional en l'any 1998 col·laborant en projectes de grans infraestructures al Taller de Ricardo Bofill.

Des de l'any 2000 col·labora amb les arquitectes Imma Jansana i Conchita de la Vila desenvolupant principalment projectes de paisatgisme i espai públic. És actualment sòcia de l'empresa Jansana, de la Vila, de Paauw, arquitectes.

Com a professional treballa en projectes d'urbanització, paisatgisme i arquitectura tant a Espanya com a l'estranger. En l'àmbit internacional destaca la col·laboració en projectes de recuperació de zones de faveles al Brasil i el treball realitzat en projectes de rehabilitació urbana a Lima, Perú.

Ha participat en seminaris de paisatgisme, així com en congressos d'arquitectura i paisatgisme. Ha realitzat cursos d'especialització en l'àmbit de l'espai públic, seguretat i salut, arquitectura i construcció.


Premis

Les obres en què ha participat han guanyat diversos premis com el Premi FAD de 2019 en la categoria de Ciutat i Paisatge, el Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà en 2016 o el Premi Construmat a 2009, i han estat publicades en revistes especialitzades.

Ensenyament

Catalan