Projecte "NYAM" a Greenhouse, Stockholm Furniture & Light Fair

Nyam, Mediterranean Lifestyle Revisited és un projecte de mobiliari, il·luminació i productes de l’entorn contract desenvolupat per estudiants del Grau de Disseny d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB) per a Stockholm Furniture & Light Fair 2019.

Nyam, Mediterranean Lifestyle Revisited és un projecte de mobiliari, il·luminació i productes de l’entorn contract desenvolupat per estudiants del Grau de Disseny d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB) per a Greenhouse, Stockholm Furniture & Light Fair 2019.

El nom del projecte, Nyam, vol ser un homenatge a la tradició mediterrània a través d’una onomatopeia utilitzada per expressar que el menjar és deliciós.

El projecte revisa l'essència mediterrània com a estil de vida a través de 10 objectes vinculats al menjar com a acte cultural i social.

Els productes es presenten en forma de col·lecció compartint textures, colors i formes derivades de materials com la fusta, el cotó, el vímet o la terracota.


En el marc de la Stockolm Furniture & Lightfair 2019, els estudiants d’EINA impartiran la xerrada “Mediterranean Lifestyle Revisited through design” el 5 de febrer a les 11h a The Greenhouse Scene.


Projectes
Bolet / Brot / Criba / Cuita / Flux / Mou / Ritu

Estudiants participants
Vicente Akira, Laura Andreu, Gerard Arbués, Bruno Blay, Andreu Buqueras, Pia Callis, Damià Campreciós, Maria Clot, Aina Facchi, Louis Ferraz, Natura Ferrer, Llibert Ferrer, Ferran Gesa, Luis Gimeno, Manu González, Erik Jiménez, Mariam Koraichi, Inés Lorenceau, Laura Morales, Laia Navarro, Marta Pardina, Berta Rovira, Mireia Ruiz, Arnau Salvadó, Mayra Sánchez, Anna Urretavizcaya, Juan Manuel Valencia, Caterina Vianna, Marina Vidal.

Professors participants
Rubén Alcaraz, Anna Majó, Javier Nieto, Oriol Ventura, Daniel Vila.


Amb el suport de

Amb la col·laboració de


A xarxes
@nyam.bcn

Ritu - Louis Ferraz Ritu - Louis Ferraz
Mou - Gerard Arbués, Erik Jiménez, Juan Manuel Valencia, Mireia Ruiz & Arnau Salvadó Mou - Gerard Arbués, Erik Jiménez, Juan Manuel Valencia, Mireia Ruiz & Arnau Salvadó
Flux - Luis Gimeno, Mariam Koraichi & Laia Navarro Flux - Luis Gimeno, Mariam Koraichi & Laia Navarro
Brot - Ferran Gesa & Caterina Vianna Brot - Ferran Gesa & Caterina Vianna
Bolet - Damià Campreciós & Manu González Bolet - Damià Campreciós & Manu González
Criba - Bruno Blay & Andreu Buqueras Criba - Bruno Blay & Andreu Buqueras
Cuita - Pia Callís, Maria Clot, Aina Facchi, Llibert Ferrer, Inés Lorenceau & Berta Rovira Cuita - Pia Callís, Maria Clot, Aina Facchi, Llibert Ferrer, Inés Lorenceau & Berta Rovira