EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Anna Majó

Barcelona, 1979.

Graduada Superior en Disseny Gràfic a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art, adscrit a la UAB (2002) i el 2013 entra en el procés de retitulació Grau en Disseny al mateix centre.

Diplomatura de Postgrau.
Tipografia: de la creació de la lletra a la maquetació a
 EINA (2003).

També cursa el Màster Oficial Interuniversitari “Artes Visuales y educación. Un enfoque construccionista” a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, en el qual es relaciona la pedagogia i la didàctica de les arts visuals, i la seva repercussió en àmbits educatius formals i no formals (2014). El 2014 realitza el primer curs de doctorat dins del programa interuniversitari amb menció de qualitat MCD2006-00074 “Artes y educación” de la Universitat de Barcelona, Granada i Girona.

DOCÈNCIA

Del 2005 al 2008, va ser professora del Graduat Superior en Disseny Gràfic a EINA, de l’assignatura Projectes I. Des del 2013 és professora d’Introducció al Projecte de Disseny, i del 2014 també de l’assignatura Arts Gràfiques.

ACTIVITAT PROFESSIONAL

RECERCA

Està elaborant la tesi “La praxis de las narrativas visuales como evento epistemológico” en el marc de la línia d’investigació “Educació de les arts, museus i cultura visual: polítiques culturals”.

És membre del grup d’Innovació Docent Indaga-t (consolidat per la Universitat de Barcelona GIDCUB-13/087) i de "Didàctica del Disseny" a EINA.

E I N A