EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Anna Majó

Barcelona, 1979.

Graduada Superior en Disseny Gràfic a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art, adscrit a la UAB (2002) i el 2013 entra en el procés de retitulació Grau en Disseny al mateix centre.

Diplomatura de Postgrau.
Tipografia: de la creació de la lletra a la maquetació a
 EINA (2003).

També cursa el Màster Oficial Interuniversitari “Artes Visuales y educación. Un enfoque construccionista” a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, en el qual es relaciona la pedagogia i la didàctica de les arts visuals, i la seva repercussió en àmbits educatius formals i no formals (2014). El 2014 realitza el primer curs de doctorat dins del programa interuniversitari amb menció de qualitat MCD2006-00074 “Artes y educación” de la Universitat de Barcelona, Granada i Girona.

###DOCÈNCIA

Del 2005 al 2008, va ser professora del Graduat Superior en Disseny Gràfic a EINA, de l’assignatura Projectes I. Des del 2013 és professora d’Introducció al Projecte de Disseny, i del 2014 també de l’assignatura Arts Gràfiques.

###ACTIVITAT PROFESSIONAL

###RECERCA

Està elaborant la tesi “La praxis de las narrativas visuales como evento epistemológico” en el marc de la línia d’investigació “Educació de les arts, museus i cultura visual: polítiques culturals”.

És membre del grup d’Innovació Docent Indaga-t (consolidat per la Universitat de Barcelona GIDCUB-13/087) i de "Didàctica del Disseny" a EINA.

E I N A