Campus Blanc

Laia Badenas i Oriol Cervantes participen al Campus Blanc 2022

Laia Badenas i Oriol Cervantes, graduats del Grau de Disseny i del Màster en Disseny Gràfic respectivament, participen al Campus Blanc!, la secció del Blanc Festival dedicada als projectes final de carrera, que tindrà lloc el divendres 7 d’octubre a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona. 

Laia Badenas presenta a les 11.16h el seu Treball Final del Grau de Disseny ‘El Saber de les Flors’, un projecte que neix amb la voluntat de fer conscient al consumidor de quina realitat envolta a les flors i que tenir-ne una a casa és un privilegi. “La floricultura implica un conjunt d'experiències, de territoris i de persones en condicions dures que queda invisibilitzat per la bellesa i la finalitat de la flor i la desinformació de la societat en el sector. Aquest nexe indústria-flor és molt desconegut i és el que ha impulsat tot aquest TFG”, comenta Laia.

El Saber de les Flors

Oriol Cervantes presenta a les 15.44h el seu Treball Final del Màster en Disseny Gràfic ‘Ecoimpakt’, un projecte que reflexiona críticament sobre l'hiperconsum, el greenwashing, la mercantilització de la sostenibilitat i el consum energètic d'Internet. “‘Ecoimpakt’ és una ONG que es dedica a combatre escenaris com aquests, però, una ONG peculiar, ja que no existeix en el present, sinó que actua des d’un futur proper: des del 2031”, explica Oriol.

Ecoimpakt

El Campus Blanc! reuneix a 21 estudiants de diferents centres de disseny. L’esdeveniment està obert a tots els públics i es pot comprar l’entrada en aquest enllaç

Un jurat independent seleccionarà els tres millors projectes, que passaran a formar part del cartell de Blanc! N14 el 21 d'octubre del 2022 a Vilanova i la Geltrú.