Inscripcions obertes per als postgraus de febrer 2022

Inscripcions obertes per als postgraus de febrer 2022

Amplia la teva formació en disseny i art amb els programes de postgrau d'EINA que comencen al febrer de 2022: Il·lustració digital, Curadoria i disseny d’espais, disseny web, parametric design, emprenedoria i innovació, creative computing, espais experiencials... Inscripcions obertes!

Postgrau en Parametric Design 
Desenvolupa estratègies de disseny integral on conflueixen la computació, el disseny paramètric, l'enginyeria biomimètica i la fabricació digital per crear i dissenyar objectes, espais o sistemes arquitectònics complexos i més eficients.

Postgrau en EXPOSICIONS. Curadoria, Disseny i Espais
Afronta el repte de la curadoria contemporània. Especialitza't en el disseny i la creació de nous formats, experiències i continguts expositius des d’una plataforma d'acció fonamentada en la recerca, el diàleg, l'experimentació i el pensament crític.

Postgrau en Processos de Disseny per a l’Emprenedoria i la Innovació 
Aplica la creativitat i la innovació en diferents contextos empresarials o socials. Coneix quines són les eines i habilitats necessites per generar idees amb alt valor afegit per definir, coordinar i implementar processos de d’innovació.

Postgrau en Il·lustració digital aplicada a marques, mitjans i videojocs
El primer postgrau en castellà orientat a aprendre les tècniques en il·lustració per treballar amb marques online per mitjà de les xarxes socials com Instagram, Twitch o Youtube. També per aprendre a realitzar il·lustracions, gifs i vídeos per a mitjans de comunicació online i desenvolupar-te com a artista il·lustrador per a videojocs.

Postgrau en Disseny d’Espais Experiencials 
Aprèn a desenvolupar tots els aspectes vinculats al disseny, la projecció i l'execució d'obra per a la creació d'espais que persegueixen provocar una experiència en els usuaris.

Postgrau en Disseny Web 
Forma't com a professional en l'àmbit del disseny web. Descobreix tot el potencial creatiu dels projectes online i perfecciona les teves habilitats en un sector amb gran demanda de professionals.

Postgrau en Creative Computing for Design and Arts
Desenvolupa’t com a creador o creadora contemporània i realitza projectes híbrids i transdisciplinaris entre el disseny, la tecnologia i l’art dominant les tecnologies del so, la videoprojecció i la il·luminació, així com la construcció de sistemes de codi obert basat en sensors, microcontroladors i actuadors.

Curs en Il·lustració infantil i juvenil 
Amplia les teves registres i nodreix el teu dossier professional de cara a un sector amb alta demanda d'il·lustracions: el de l'edició de publicacions per a nens i joves.