Design for Health

Post publicat el

Elena Bartomeu i Oriol Ventura, coordinadors del Grup de Recerca de Disseny per a la Salut i el Benestar d’EINA, han publicat l’article “Participatory practices for co-designing a multipurpose family space in a children's hospital” a Design for Health, revista centrada en investigacions, mètodes i pràctiques per al disseny de productes, serveis i intervencions sanitàries que millorin la qualitat de vida i el benestar de les persones.

L’article presenta el projecte de recerca i disseny realitzat per Ovicuo Design a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per desenvolupar un espai compartit per a les famílies i els professionals sanitaris.

La investigació inicial va detectar la necessitat de reunir diferents serveis assistencials en un mateix espai. La taxonomia de les dades recollides va permetre definir un model d'activitat assistencial que reconsiderava l'espai juntament amb el temps d'ús. L'equip de disseny va crear aquest model en funció de les característiques i necessitats espacials, i ha esdevingut la principal aportació de la recerca.

Participatory practices for co-designing a multipurpose family space in a children's hospital
Participatory practices for co-designing a multipurpose family space in a children's hospital