Claves sobre la contratación pública de servicios de diseño

Claves sobre la contratación pública de servicios de diseño

La Dra. Anna Majó, professora del Grau de Disseny, i el Dr. Oriol Ventura, professor del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny i del Màster en Disseny d’Espais: User Experience, han realitzat la investigació de l’estudi ‘Claves sobre la contratación pública de servicios de diseño’, coordinat per Barcelona centre de Disseny i el Ministeri de Ciència i Innovació.

L’estudi, presentat el passat 14 de juliol, és una publicació divulgativa sobre com dur a terme amb èxit el procés de contractació dels serveis de disseny per part de les administracions públiques. 

L’objectiu d’aquesta recerca és mostrar els passos inicials necessaris per crear aliances entre les administracions públiques i el món del disseny. En ella s’analitzen les particularitats de les dues parts, les àrees de millora, i s’identifiquen els punts de trobada i les oportunitats.

‘Claves sobre la contratación pública de servicios de diseño’ promou, mitjançant un enfocament proactiu, un canvi de paradigma perquè el procés de contractació de serveis de disseny es dugui a terme de la manera més exitosa i la relació entre tots dos clients sigui més fluida.

Consulta el document en aquest enllaç.

Claves sobre la contratación pública de servicios de diseño