Repensar la llum del jardí

Repensar la llum del jardí

“Repensar la llum del jardí” és una reinterpretació de la llum en el paisatge nocturn dels Jardins de Can Sentmenat d’EINA, que es durà a terme el dijous 2 de desembre de 17h a 21h.

Aquest projecte és un exercici realitzat pels estudiants de 3r del Grau de Disseny de l’assignatura Laboratoris de Creació 2, tutoritzada per Àfrica Sabé, per demostrar d’una manera pràctica que és possible il·luminar l’espai dels jardins d’una altra manera per crear una atmosfera única. 

La il·luminació urbana o d’espais públics està regida per una normativa que busca que els espais oberts al públic es puguin fer servir amb seguretat durant les hores en que el sol no il·lumina les ciutats. Aquests reglaments no tenen en consideració criteris estètics, culturals o patrimonials de l’entorn, de manera que moltes vegades fan que el paisatge nocturn desaparegui i es faci invisible simplement per assegurar espais segurs. 

“Repensar la llum del jardí” compta amb la col·laboració de Difusiona, ERCO, Iguzzini, Silence Electroacústica.

Els estudiants participants en el projecte són els següents: Maria Pilar Alegre, Marta Belver, Alexia Cervera, Júlia Chicot, Martina del Castillo, Maria del Mar Disbrey, Alba Espuny, Anna Feliu, Clàudia Fíguls, Maria Gutiérrez, Carla Hormigos, Josep Antoni Magrans, Laia Martí, Alejandra Carolina Moreno, Paula Pastrana, Patricia Solanas, Abril Solsona, Alba Tomàs, Joan Vidal, Núria Vílchez.

Fotos: Álvaro Valdecantos Studio

Repensar la llum del jardí Repensar la llum del jardí
Repensar la llum del jardí Repensar la llum del jardí
Repensar la llum del jardí Repensar la llum del jardí