Il·lustració a tres bandes

Il·lustració a tres bandes

'Il·lustració a tres bandes' és l'exposició col·lectiva dels treballs realitzats pels estudiants dels postgraus d'EINA en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual, Il·lustració narrativa per a publicacions infantils i juvenils i Il·lustració digital aplicada a marques, mitjans i videojocs durant el curs 2021-2022.

Consulta el catàleg ↧

La mostra s'inaugura el 6 de juliol a les 19h a les instal·lacions d'EINA Sentmenat (Passeig Santa Eulàlia, 25) i estarà oberta a tots els públics fins al 22 de juliol, de dilluns a dijous de 10h a 18h i divendres de 10h a 15h.

Cadascun dels projectes realitzats plasma la singularitat, l'experiència i les diferents mirades i tècniques que aporten els alumnes d'aquests programes al món de la il·lustració, que està sempre en constant evolució.

Amb una trajectòria de més de vint anys apostant per una formació capdavantera en il·lustració, un curs més EINA presenta una promoció de nous talents d'il·lustradors, amb perfils diversos i pluralitat d'orígens com són Colòmbia, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Mèxic, Regne Unit, Suïssa, Veneçuela, Xile i Xina.

Els estudiants participants a 'Il·lustració a tres bandes' són: