Debat Educació emergent en situació de pandèmia

“Educació emergent en situació de pandèmia” és un debat online organitzat per EDIVI, la xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat, el 19 de novembre de 17h a 19h.

En aquest esdeveniment, que s’emmarca dins de la Barcelona Design Week, professors i estudiants reflexionen sobre com la docència s'ha adaptat als projectes d'innovació social en els centres de disseny, tenint en compte la virtualització de la major part del contingut del curs 2020-2021 a causa de la pandèmia. Des d'EINA, hi participen Anna Majó i Berner Maynés, professora i estudiant del Grau de Disseny. 

Aquesta sessió virtual permetrà conèixer com la docència en disseny busca nous formats per seguir duent a terme projectes de col·laboració amb altres agents socials, vinculats a un context determinat o en projecte de codisseny.

Aquestes aportacions serviran per reflexionar i debatre sobre l'impacte de la situació actual en els mètodes i dinàmiques de classe, amb l'objectiu de destacar aquells aprenentatges emergents que plantegen oportunitats que poden servir per impulsar l'actualització del model docent.

A “Educació emergent en situació de pandèmia” participen professors i estudiants dels següents centres d’ensenyament superior de disseny: EINA, Elisava, Escola Massana, ESDAP Catalunya, ESDi, LCI Barcelona i Idep Barcelona.

EINA - Foto Lluc Massaguer EINA - Foto Lluc Massaguer