Neil Harbisson

Conferència de Neil Harbisson 

Neil Harbisson, músic, artista i primer cíborg reconegut legalment per un govern, impartirà la conferència “Cyborg Art: the art of creating your own senses” el dimecres 24 de novembre a les 16h a EINA dins del marc del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny d’EINA-UAB. 

"Dissenya tu mateix. Els cíborgs són la unió entre la cibernètica i els organismes. Com que tots dos estan en evolució exponencial, la definició de cíborg també està en constant canvi. Definim el cíborg com els diferents tipus de relacions entre la tecnologia i els organismes", comenta Harbisson, fundador de Cyborg Foundation.

"L'art de crear els teus propis sentits. L'art cíborg és un moviment artístic en què els artistes estenen els seus sentits més enllà dels límits físics aplicant la tecnologia als seus cossos. L'obra d'art d'un artista cíborg és el nou sentit, però és una obra d'art que passa dins de l'artista. Ells són els únics espectadors del seu propi art. A l'Art Cyborg, l'obra d'art, el públic i el museu són al mateix cos”, assegura Neil Harbisson.

→ Data: 24 de novembre, de 16h a 18h 
→ Lloc: Aula E2-3 d’EINA (Passeig Santa Eulàlia, 25)
→ Idioma: anglès 
→ Sessió moderada per Jèssica Jacques
→ Entrada gratuïta. Aforament limitat. Inscripció oberta 

Fotos © Hector Adalid

Neil Harbisson  Neil Harbisson