Colors sense límits

‘Colors sense límits’ és la intervenció artística realitzada pels estudiants de 3r curs del Grau de Disseny, des de l’assignatura de Pràctiques artístiques d’intervenció, conduïda per Enric Font, al pati de l’escola Mercè Rodoreda de Santa Coloma de Gramenet. 

El mural, que acoloreix una paret de 27 metres, és una adaptació col·lectiva de la proposta de l’estudiant Gabriela Dalforno, i representa una imatge geomètrica, no figurativa, colorista i lúdica al llarg mur horitzontal, suggerint una continuïtat espacial de la secció representada. 

El projecte ofereix als estudiants un aprenentatge a partir de la realització d’un projecte real en un context que permet dissenyar i executar una intervenció artística, i a la vegada representa una millora dels espais del centre educatiu. 

Els estudiants participants en el projecte són: Eloi Arnal, Berta Clotet, Gabriela Dalforno, Laia Gombau, Júlia Grau, Sergi López, Núria Martínez, Paula Mateu, Camille Noblot, Júlia Rodríguez, Nora Sacré, Juan Salamanca, Karin Watson.