Metro Mudra - Sonar+D CCCB

Metro Mudra

En la seva col·laboració amb Sónar+D CCCB, eina idea presenta un sistema de gestos, pictogrames i elements audiovisuals que es desplegarà en punts específics de la xarxa de TMB sota el títol de EINA IDEA METRO MUDRAInspirat per la tradició budista i hinduista de gestos i posats rituals, METRO MUDRA planteja un reencantament dels recorreguts del cos a l’espai públic i una reflexió poètica sobre la distància social, la percepció i la motivació.

La generació de materials per a METRO MUDRA es farà a través d’una sèrie de tallers que tindran lloc al juny i juliol de 2020 amb estudiants i professores d’EINA, en format presencial i telemàtic. Cada sessió estarà orientada al desenvolupament de la part conceptual, gràfica i de vídeo, sobre l’eix que va del gest al pictograma, de la tipografia al vídeo i de la dansa (el vogue, però també el kata) al signe escrit.

Aquests processos co-creatius acabaran intersectant en l’ecosistema de la xarxa de TMB, on es presentaran entre el 4 i 19 de setembre, així com en el vestíbul del CCCB durant els dies de Sónar+D. El projecte prendrà la forma final de vídeos, animacions gràfiques, cartells i tèxtils impresos. 

EINA IDEA METRO MUDRA gif

Informació

Dates: 18 i 19 de setembre de 2020 al CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Ubicació: Metro estacions de Catalunya, Universitat, Passeig de Gràcia, Diagonal, Espanya, Sants Estació, Sagrada Familia i La Sagrera / Hall Sonar+D CCCB

Amb: Irene Alcázar Gallofré, Núria Badia, Elena Bartomeu, Mercè Boncompte, Manuel Cirauqui, Judit Colomer, Roberto Espinosa, Aina Gonzalo i Gilibert, Ana Habash, Micaela Muzi, Pol Pintó, Josep Rojas, Arauna Studio, Maria Vicente i Mascò, Alexandre Viladrich, Gemma Villegas Studio.