La Imaginación Curatorial

La Imaginació Curatorial

Com podem narrar la producció d’idees, imatges mentals, conceptes i somnis en l’àmbit curatorial? A quin tipus de producció ens estem referint quan parlem sobre la Imaginació en un camp tan específic com el de la creació d’exposicions, on es superposen múltiples formes de creativitat i on l’hospitalitat, la negociació, la mediació i el pressupost són generalment factors determinants? Com podem imaginar nous gests col·lectius, comunitats efímeres de coses i usos mai vistos de l’espai institucional? Com poden els impulsos feministes, postcolonials i crítics redefinir la manera com produïm material mental? Diversxs curadorxs respondran aquestes preguntes, o variacions d’aquestes, i parlaran sobre la seva pràctica en aquest programa que s'inscriu en el marc del Postgrau EXPOSICIONS. Curadoria, Disseny i Espais

Informació

Dates: 26 febrer; 6, 13 març; 17, 24 abril; 15, 22, 29 maig, 2021

Format: 8 sessions online, 4h c/u.

- Sis de les sessions inclouran presentacions de convidades especials de l'àmbit internacional i estaran centrades en perspectives curatorials feministes i decolonials.

- El programa també inclourà un pràcticum i dues sessions individuals de tutoria. S'espera un temps equivalent de treball individual per part de cada participant. 


Més informació aquí