Asier Mendizabal
Regina Gimenez
Andreu Balius
Lola Lasurt

EINA Edit a ArtsLibris ARCOmadrid - 2023

EINA Edit serà present a ArtsLibris ARCOmadrid – 2023, on presentarà les obres d'Asier Mendizabal, Lola Lasurt, Regina Gimenez i Andreu Balius. La 42a edició de ARCOmadrid, una de les principals plataformes del mercat contemporani, tindrà lloc del 22 al 26 de febrer en IFEMA MADRID.

EINA Edit és el projecte de producció d'edicions limitades d'artista gestionat des del Taller de Creació Gràfica d'EINA Bosc. Té com a objectiu involucrar en el procés de la creació gràfica a artistes i professionals vinculats o aliens a l'escola, alumnes i alumni; generant una producció d'obra gràfica de qualitat i prestigi.

ArtsLibris Arcomadrid - 2023
→ Del 22 al 26 de febrer
→ IFEMA MADRID (Av. del Partenó, 5).
→ Pavelló 7. Estand C31

Consulta la informació de les artistes i les seves obres:

EINA Edit també participarà al Speakers’ Corner d'ArtsLibris a ARCOmadrid - 2023, un espai dinàmic i flexible per a la discussió, la difusió i l'intercanvi dels autors, editors i públic en general.

Edicions recents de Regina Gimenez, Lola Lasurt, Andreu Balius, Asier Mendizabal.
Amb: Regina Gimenez, Lola Lasurt, Jo Milne, Javier Fernández, Manuel Cirauqui.

Aquesta presentació abordarà, d'una banda, la motivació del projecte EINA Edit, recentment llançat en un marc de pedagogia experimental i de comunitat creatival. Per un altre, l'esdeveniment servirà per a desgranar, en companyia d'algunes artistes col·laboradores, els conceptes que subjeuen a les seves produccions en el marc de les pràctiques gràfiques contemporànies. 

→ 22 de febrer a les 16.00

ArtsLibris ARCOmadrid -2023 ArtsLibris ARCOmadrid -2023
'Abesti Gogorrak (Set Centons)' d'Asier Mendizabal. 2023 (Foto: Anne Roig) 'Abesti Gogorrak (Set Centons)' d'Asier Mendizabal. 2023 (Foto: Anne Roig)
'Com percebre el complementari. Classe pràctica de Lindsay Kemp i Colita al Teatre Lliure (1977). Arxiu EINA' de Lola Lasurt. 2023 (Foto: Anne Roig) 'Com percebre el complementari. Classe pràctica de Lindsay Kemp i Colita al Teatre Lliure (1977). Arxiu EINA' de Lola Lasurt. 2023 (Foto: Anne Roig)
'Constel·lacions' de Regina Gimenez. 2023 (Foto: Anne Roig) 'Constel·lacions' de Regina Gimenez. 2023 (Foto: Anne Roig)
'Brossarium' d'Andreu Balius. 2023 (Foto: Anne Roig) 'Brossarium' d'Andreu Balius. 2023 (Foto: Anne Roig)
Producció de l'obra 'Abesti Gogorrak (Set Centons)' d'Asier Mendizabal. 2023 Producció de l'obra 'Abesti Gogorrak (Set Centons)' d'Asier Mendizabal. 2023
Producció de l'obra 'Com percebre el complementari. Classe pràctica de Lindsay Kemp i Colita al Teatre Lliure (1977). Arxiu EINA' de Lola Lasurt. 2023 Producció de l'obra 'Com percebre el complementari. Classe pràctica de Lindsay Kemp i Colita al Teatre Lliure (1977). Arxiu EINA' de Lola Lasurt. 2023
Producció de l'obra 'Constel·lacions' de Regina Gimenez. 2023 Producció de l'obra 'Constel·lacions' de Regina Gimenez. 2023

Demana informació

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.