Pol Mallafré

Pol Mallafré

Docència

És docent d'EINA Centre Universitari de Disseny des del curs 2020-2021 de l'assignatura Imatge en Moviment: una aproximació teòrica al llenguatge cinematogràfic i una extensa part pràctica de muntatge audiovisuals varies.

Activitat Professional

El 2020, durant les primeres setmanes de confinament, va realitzar el curt documental The reality of confinement with a four-year-old, un encàrrec produït per la BBC. Un cop publicat va rebre el reconeixement immediat de mig món. La BBC el va posar en portada durant diversos dies arribant fins i tot a Alexandria Ocasio-Cortez qui se'n va fer ressò a les seves pròpies xarxes. El curt va guanyar-se la simpatia de molts festivals. Ha sigut seleccionat a CORTOGENIA, ALCINE i FICAL, entre molts d'altres festivals. I ha guanyat els premis VOC d'Omnium Cultural, FILMETS de Badalona i Brain Film Fest de Barcelona.

Abans, però, va treballar per la revista digital Playground on va acabar coordinant la secció de muntadores. Ha dirigit i escrit peces per Internet, webseries, curts i peces teatrals.

També ha treballat per Mediapro muntant el programa per TV3 de COOLHUNTERS on surt de manera esporàdica. Per Netflix ha muntat el programa Magic for Humans, amb el Mago Pop com a protagonista i recentment ha treballat per Gestmusic en un programa encara no emès.

Els últims anys se'l pot trobar a la xarxa sota el nom de Mockudramas. On dóna corda lliure a la seva creativitat audiovisual amb to còmic.

Publicacions

The reality of confinement with a four-year-old, 2020

Ensenyament

Catalan

Xarxes socials