VI Symposium GRAFICA

Del 2 a el 4 de setembre s'ha celebrat el VI Symposium Grafica, sisena trobada acadèmica d'investigació en disseny gràfic, en modalitat on-line. L'amfitrió d'aquesta edició ha estat, amb motiu del seu 15è Aniversari, el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

L'esdeveniment, especialment dirigit al món universitari i professional, ha reunit professorat, estudiants, investigadors i professionals del disseny gràfic i la creativitat publicitària, que han presentat catorze ponències en nou taules d'investigació i debat.

La professora i investigadora d'EINA, la Dra. Elena Bartomeu, ha moderat la taula d'investigació amb les ponències "Les camises amb la marca de Salvador Dalí: aproximació historiogràfica de la seva estratègia creativa, publicitària i comunicacional" de la Dra. Aida Maria de Vicente Domínguez (Universidad de Málaga), i "Religious Iconography Modernization in an Entrepeneurship Model", d'Estíbaliz Vélez, Liceth Briceño y Edwin Chuico (Instituto Superior Tecnológico Sudamericano, Ecuador.

La següent edició del Symposium tindrà lloc a EINA, que serà l'amfitriona de la trobada en la seva setena edició.

Podeu consultar el programa i llibre d'actes de la VI edició.

Symposium grafica Symposium grafica