Trajectòries il·lustrades 2.0

Trajectòries il·lustrades 2.0

“Trajectòries il·lustrades 2.0” és una mirada internacional al treball d’una selecció d’alumni dels 20 anys del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA.

Aquest programa, coordinat per Philip Stanton, té una dilatada experiència en la formació de professionals en aquest àmbit. 

El postgrau repassa els seus més de 20 anys de recorregut amb el projecte online "Trajectòries il·lustrades 2.0", que és un homenatge a la trajectòria professional protagonitzada per alumni d’aquest curs, una síntesi dels múltiples professionals internacionals d'aquest sector que s'han format a les aules d'EINA. 

El projecte inclou artistas com: Chamo San, Jana Glatt, Carmen Segovia, Violeta Hernandez, Anna Falco, Adria FerrerArantxa Rueda, Daniela CarvalhoSol UndurragaAlexandra Levasseur o Paloma Valdivia.

"Trajectòries il·lustrades 2.0" es podrà veure a partir del mes de setembre al canal d'Instagram i de Facebook del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d'EINA.