Sonia Pulido

Sonia Pulido, Premi Nacional d'Il·lustració 2020

Post publicat el

Sonia Pulido, professora al Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d'EINA, ha estat guardonada amb el Premi Nacional d'Il·lustració 2020 per la seva «llarga trajectòria» i «enorme capacitat de creació», segons comunicava en una piulada el ministre de cultura, José Manuel Rodríguez Uribes.

En conèixer la notícia Sonia ha comentat a EINA: "Estic molt sorpresa i molt emocionada, no ho esperava, la veritat. És un premi que donen col·legues de professió, i el que em creguin mereixedora d'aquest guardó, em fa molt feliç, i m'anima a seguir treballant amb més convenciment si cap. És un dia molt feliç, i només puc donar les gràcies".

Sonia Pulido és Il·lustradora i llicenciada en Belles Arts. Les seves il·lustracions han estat publicades, entre molts altres, a The New Yorker, The New York Times, The Wall Street Journal, AD France o El País. La seva obra ha rebut premis de múltiples institucions com la Society of Illustrators (Institutional Gold Medal, Book winner, Editorial winner).

Sonia Pulido
Sonia Pulido
Sonia Pulido
Sonia Pulido
Sonia Pulido
Sonia Pulido