Sofía Aguilera, Premi del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya

Sofía Aguilera Jiménez ha obtingut el tercer premi del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CoDIC) pel seu Treball Fi del Grau de Disseny "Refugio en la azotea. Espacio individual para la creación".

El projecte se centra en la creació d’un lloc per inspirar-se observant la gran ciutat, la seva vida, la seva arquitectura... És un refugi amb espais exteriors i interiors, ideat per a la vida individual, la creació i la contemplació.

El jurat ha valorat del TFG "Refugio en la azotea" l’aportació innovadora sobre un espai urbà originalment no habitable. El jurat de la 21a edició dels Premis als Projectes Finals de Carrera del CoDIC, que es van atorgar el 26 de novembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, estava format per: Carles Margarit, Vicepresident del CoDIC-Girona; Antoni Casadesús, Col·legiat representant del Consell Consultiu del CoDIC; Rosa Fonts, Degana del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya; Gemma Tost, Directora de la revista On Diseño i Marc Rivas, Responsable del Departament de Preinscripció de Valentine.

TFG de Sogía Aguilera TFG de Sogía Aguilera