Sessions informatives online d’il·lustració, curadoria i jardins

Sessions informatives online d’il·lustració, curadoria i jardins

El 28 de setembre, dins del marc de la Fira virtual de Màsters i Postgraus de la UAB, tindran lloc tres sessions informatives dels següents programes d’EINA: 

Dimecres 28 de setembre a les 16h
Postgrau en EXPOSICIONS. Curadoria, Disseny i espais
Crea i innova en l'àmbit de les exposicions, en la configuració dels seus continguts, formats i experiències amb aquest programa que compta amb la col·laboració d'institucions i entitats com el Museu del Disseny de Barcelona, ​​el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona o el Museu Nacional d'Art de Catalunya. L’accés a la sessió es farà a través d’aquest link, 10 minuts abans de l’hora d’inici.

Dimecres 28 de setembre a les 17.30h
Postgrau en Il·lustració digital aplicada a marques, mitjans i videojocs 
Afronta el repte de la il·lustració en els nous espais digitals amb aquest curs. Un postgrau online que, sense necessitat de tenir coneixements d'eines tecnològiques o programes específics, et permetrà, per exemple, fer una campanya en Instagram, dissenyar personatges de videojocs o crear sèries d’animació de la mà de Javirroyo, Lyona, La Mandanga, Susana Broullón, entre d’altres. L’accés a la sessió es farà a través d’aquest link, 10 minuts abans de l’hora d’inici.

Dimecres 28 de setembre a les 19h
Postgrau en Disseny i Art del Jardí
Aquest programa t’ofereix coneixements teòrics i pràctics per crear i dirigir projectes amb perspectiva artística, creativa, tècnica i sostenible. El programa et proporciona les eines per dissenyar espais urbans i domèstics, i mostrar-los com a obres d’art del benestar. L’accés a la sessió es farà a través d’aquest link, 10 minuts abans de l’hora d’inici.