Proposta guanyadora de la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme

La proposta “España vacía, España llena. Estrategias de conciliación”, realitzada per Anna Bach, coordinadora de la menció de Disseny d’Espais del Grau de Disseny d’EINA, juntament amb Eugeni Bach i Óscar Miguel Ares, és la guanyadora del Comissariat de la XV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (BEAU).

El comitè d’experts ha valorat que la proposta “ofereix una estratègia expositiva i de creació de contingut que s’aproxima de forma sagaç a la realitat territorial del país a través d’una doble seu física i arxiu digital dinàmic”. 

La Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme, que se celebra des del 1991, és una iniciativa del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana en col·laboració amb el Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE) i el recolzament de la Fundación ARQUIA. 

La XV Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme oferirà una acurada selecció del panorama divers de l'activitat dels arquitectes espanyols a l'igual que en edicions anteriors, però, a més en aquesta ocasió, referida al trienni 2018-2019-2020, es posarà l'èmfasi en apropar el contingut de la Biennal a la societat.

España vacía, España llena. Estrategias de conciliación España vacía, España llena. Estrategias de conciliación