Llibre Esquelles

Presentació de 'Diario de campo. Tornen les esquelles'

El llibre Diario de campo. Tornen les esquelles es presenta el dimecres 14 de febrer a les 19h a la llibreria +Bernat (Buenos Aires, 6).

Aquesta publicació narra l’experiència viscuda per les participants en el projecte ‘Tornen les esquelles’ que busca revitalitzar la complexa situació dels pastors i els seus ramats al Parc Natural de Collserola. Tanmateix destaca la rellevància de la llana com a recurs natural i busca preservar i revitalitzar la cultura pastoral en aquest indret.

El projecte, liderat per les artistes Martina Manyà i Ana Vivero, va guanyar el Lab Collserola, la convocatòria d’eina obra per potenciar la conscienciació ambiental i la transformació ecosocial cap a la sostenibilitat en aquest territori.

La presentació anirà a càrrec de Pilar Cortada, directora d’eina obra; juntament amb Martina Manyà i Ana Vivero, i es debatrà sobre la insostenibilitat ambiental, cultural i econòmica vinculada a la desaparició del pasturatge, així com del potencial de la llana per modelar futurs alternatius.

Fotografia: Alexandre Brè