Lliçó inaugural

Lliçó inaugural del curs acadèmic 2021-2022

“Hipòtesis per a una institució” és la lliçó inaugural del curs 2021-2022 d’EINA que impartirà Elvira Dyangani Ose, Directora del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el 6 d’octubre a les 12h a la Sala d’Actes d’EINA (Passeig Santa Eulàlia, 25).

Elvira Dyangani Ose és la Directora del Museu d’Art Contemporani de Barcelona des de setembre de 2021. Amb anterioritat dirigia The Showroom, Londres. És també professora del departament de Cultures Visuals de Goldsmiths, forma part del Consell Assessor de la Tate Modern i és membre del Thought Council de la Fondazione Prada, on ha comissariat nombrosos projectes com Theaster Gates. True Value; Nástio osquito, T.T.T. Template Temples of Tenacity, i Betye Saar: Uneasy Dancer.

Dyangani Ose fou comissària de la vuitena Göteborg International Biennial for Contemporary Art (GIBCA 2015) i comissària d’Art Internacional a la Tate Modern (2011-2014), és especialista en art africà contemporani, i té estudis de doctorat a la Cornell University, de Nova York, un Màster de Teoria i Història de l’Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya; i està llicenciada en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
→ Dimecres, 6 d’octubre a les 12h
→ Sala d’Actes d’EINA (Passeig Santa Eulàlia, 25)
→ La lliçó es podrà seguir via streaming a través del nostre canal de YouTube

Elvira Dyangani Elvira Dyangani