Lluna de lotus

Exposicions, curadoria, disseny i espais

Anna Alcubierre, coordinadora del Postgrau en EXPOSICIONS. Curadoria, disseny i espais, ha dissenyat i conceptualitzat dues mostres: “Xacobeo. Las huellas del Camino” i “Lluna de lotus”, obertes a tots els públics fins al 2022.

“Xacobeo. Las huellas del Camino”, que es pot visitar a la Biblioteca Nacional de España (BNE) de Madrid fins al 6 de febrer, pretén destacar la riquesa històrica, cultural, patrimonial, natural i humana de la ruta de peregrinació. A la mostra s’exposen primordialment fons manuscrits, bibliogràfics, audiovisuals, cartogràfics i literaris de la BNE, juntament amb escultures, pintures, gravats, maquetes i instruments musicals. 

“Xacobeo. Las huellas del Camino” està organitzada per la Biblioteca Nacional d'España, Cultura de Galicia, Acción Cultural Española. Comissari: Darío Villanueva. Disseny i conceptualització: Espai e. Gràfica: Carlos Ortega. Fotografies: Xurxo Lobato.

Xacobeo. Las huellas del Camino

Xacobeo. Las huellas del Camino

“Lluna de lotus”, al Monestir de Pedralbes fins al 17 d’abril, recull l’art i la poesia de la monja budista Ōtagaki Rengetsu (1791-1875), monja budista, mestra d’arts marcials, poeta, cal·lígrafa, ceramista i pintora, és segurament una de les dones amb més talent creatiu del Japó del segle XIX.

“Lluna de lotus” està organitzada pel Monestir de Pedralbes i Barcelona Cultura. Comissari: Ricard Bru. Disseny i conceptualització: Espai e. Gràfica: todojunto_.

Lluna de lotus

Lluna de lotus