Obra de Jordi Fulla

Exposició ‘Jordi Fulla. Des de Miyajima’

L’exposició ‘Jordi Fulla. Des de Miyajima’ recull una selecció de dibuixos, obra de petit format i apunts que tenen el seu contrapès en algunes pintures de grans dimensions de Jordi Fulla, pintor, destacat artista i referent de la generació dels noranta, qui va ser estudiant,  professor i patró d’EINA. La mostra s’inaugura el 9 de juny a les 19h a Can Sisteré, Centre d’Art Contemporani, i estarà oberta fins al 24 de juliol.

Jordi Fulla va ser un prolífic creador del panorama artístic contemporani i durant la seva extensa trajectòria creativa va desenvolupar un univers metafísic i poètic excepcional. Va consolidar una llarga trajectòria d'exposicions tant a galeries com a institucions nacionals i internacionals, i la seva obra ha estat exposada al Japó, Portugal, Països Baixos, Itàlia, França i en múltiples mostres com ARCO, Art Cologne i Art Chicago.

El contacte amb la cultura japonesa i els viatges al Japó que l'artista va fer els anys 2005 i 2015 influeixen profundament la seva obra —equiparable en moltes ocasions a un haiku: amb pocs elements, sempre vinculats a la natura i amb l'ésser humà com a observador—.

En paraules dels comissaris de la mostra Jo Milne i Jordi Garrido: "Aquesta exposició planteja endinsar-se en el vessant de la pintura de Fulla que més s'apropa a la filosofia: cerca, des de la intimitat de la contemplació, atansar-nos al món i, en silenci, descobrir que la realitat no és tan clara com sembla."

→ Exposició ‘Jordi Fulla. Des de Miyajima’
→ Can Sisteré, Centre d’Art Contemporani (Carrer de Sant Carles, s/n) Santa Coloma de Gramenet
→ Inauguració 9 de juny a les 19h
→ Exposició oberta fins al 24 de juliol, de dimarts a divendres de 17h a 21h i dissabtes i diumenges d'11h a 13.30h

Jordi Fulla Jordi Fulla
Jordi Fulla Jordi Fulla
Jordi Fulla Jordi Fulla
Jordi Fulla Jordi Fulla