'Entremig' Jordi Fulla

Exposició 'Entremig' Jordi Fulla

Entremig  
La mostra Entremig, organitzada per l’associació Segle Nou i comissariada per Jo Milne, presenta una petita selecció de pintures de l'artista Jordi Fulla. Unes pintures que potser a priori semblen documentar les cabanes de pedra seca que Fulla va estudiar per tot el territori de Catalunya, però en realitat demostren la seva inquietud per fer veure allò que no es veu i donar forma al buit. Entremig d'un realisme fotogràfic i una abstracció més mística, les pintures ens posen al llindar, entre l'exterior i l'interior de les cabanes, però sobretot entre allò que no veiem però percebem. 

L'exposició posa en conjunt alguns dels treballs presentats a Can Pal, Andorra en 2019 amb altres de la exposició Llindar i Celístia presentat a la Fundació Vila Casas en 2019. 

Jordi Fulla (1967- 2019) 

Pintor nascut a Igualada, però que es considerava més aviat un artista del món, amb una vinculació forta amb París en la seva joventut i amb el Japó en l'última dècada de la seva vida. Un referent de la generació dels noranta, va ser estudiant, professor i membre del patronat d'EINA, Centre de Disseny i Art, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Durant la seva extensa trajectòria creativa, va desenvolupar un univers metafísic i poètic únic, on es posava en qüestió la nostra manera de percebre el món. 
La seva obra ha estat exposada al Japó, Portugal, Països Baixos, Itàlia, França i en fires com ARCO, Art Cologne i Art Chicago, entre molts altres i forma part de col·leccions públiques i privades. 

  • Exposició s’inaugura el divendres 15 de març a les 19:30h amb un diàleg entre el poeta Lluís Calvo i la comissaria Jo Milne.  
  • Sala Polivalent de l’Ateneu,  C/ Santa Anna, 1, Cervelló  
  • Exposició romandrá obert del 15 fins al 22 de març, de 17h a 19h de dilluns a divendres (tancat dissabte i diumenge).