Exposición 'Los colores del agradecimiento'

Exposició ‘Els colors de l’agraïment’

Nit dels Museus: dissabte 15 de maig, obert de 18h a 22h
Data de l’exposició: del 28 d’abril fins al 25 de juny. De dilluns a divendres, de 10h a 20h
Lloc: Espai Mercè Sala (Metro Diagonal L5, accés Rambla de Catalunya cantonada Rosselló)

L’exposició ‘Els colors de l’agraïment’ recull el procés de creació del mural fet per Philip Stanton, professor del Grau de Disseny i coordinador del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d’EINA, en col·laboració amb els estudiants del Grau de Disseny, que es troba ubicat al vestíbul principal de l’estació de Guinardó/Hospital de Sant Pau de la línia 4 del metro de Barcelona.

La mostra aplega esbossos, imatges i vídeos de la producció de l’obra, a més d’alguns textos testimonials d’aquesta intervenció artística, cubista, acolorida i mediterrània de 60 metres quadrats realitzada com a encàrrec de la Fundació TMB i patrocinada per Titanlux. El mural ret homenatge a tot el personal sanitari que ens ha cuidat durant la pandèmia i, també vol ser una mostra d’agraïment a la ciutat de Barcelona i a la seva gent després dels mesos durs de confinament.

Els estudiants del Grau de Disseny d’EINA participants en aquest projecte són: Laia Badenas Marti, Gerard Cortina Vila, Guillem García Romera, Claudia Gonzalez Rodiel, Marina Mas Puig, Pau Morató Sebastià, Aura Olivan Gurt, Javier Perez Criado, Monica Ruiz Revuelta.