Societat anònima

El llegat de la llum de Manel Esclusa

Manel Esclusa, coordinador del Postgrau en Fotografia i disseny editorial d’EINA, presenta l’exposició “El llegat de la llum”, que s’inaugura el dia 8 d’octubre a les 18h al Museu de l'Art de la Pell de Vic.

La mostra, celebrada en el marc del 10è aniversari d'ACVIC Centre d’Arts Contemporànies, recull l’obra d’aquest reconegut fotògraf, considerat com un dels artistes més representatius de la fotografia contemporània espanyola. 

Com apunta Laura Terré, comissària de l’exposició: “La llum en Esclusa és el centre de les seves preocupacions, la clau de la seva investigació i el subjecte. Qualsevol altre element és anècdota i simple suport per a la llum, tant se val que siguin paisatges, com retrats de maniquins, natures mortes o peixos en moviment. La seva passió creativa ha consistit, al llarg de la seva activitat com a fotògraf, en entendre i comunicar la relació viva que existeix entre la llum i l’ull”.

El llegat de la llum” es podrà veure fins al 9 de gener en diversos espais expositius de la ciutat: ACVIC Centre d'Arts Contemporànies, Escola d'Art de Vic, Museu de l'Art de la Pell i Temple Romà.

Manel Esclusa. Eclipsi, 1999. © Manel Esclusa, VEGAP, Barcelona, 2021 Manel Esclusa. Eclipsi, 1999. © Manel Esclusa, VEGAP, Barcelona, 2021