A dream of an interior restaurant space

El disseny dels espais en els restaurants

Amadeu Ventayol, doctorant de l'itinerari de Recerca en disseny i art d'EINA i professor del Grau de Disseny, presentarà El disseny dels espais en els restaurants, el dimecres 30 de novembre de 15.30h a 17h en el marc de les activitats d’EINA Recerca. L’activitat té un format híbrid, presencial a EINA Sentmenat, i online en aquest enllaç.

Un restaurant és un espai on la gent va a gaudir i a oblidar-se dels seus problemes. És un lloc que forma part de la nostra cultura i societat, però: Que és un restaurant? Podem dir que El Internacional d’Antoni Miralda és un restaurant? Quan demanem menjar a domicili, els nostres habitatges es converteixen en un restaurant? O més important encara, elBulli1846 serà un restaurant?

Entendre què és un restaurant i classificar les diferents tipologies que podem trobar a dia d’avui, són alguns dels interrogants que es degustaran en aquest seminari.

Preguntes que s’han vist afectades, com la resta d’àmbits socials, per la pandèmia de La Covid-19. El distanciament i l’acceleració de la vida digital ha consolidat una nova tendència en els restaurants, on els espais destaquen visualment en les nostres vides físiques i digitals, gràcies a l’algoritme.

A dream of a interior restaurant space, by Marinetti

Imatge: A dream of an interior restaurant space, by Marinetti, inspired by Ferran Adrià. AIArtwork: Dreamstudio beta. Autor: Amadeu Ventayol