Mies van der Rohe

EINA participa al Philea Forum 2022

Amb motiu del Philea Forum 2022, la conferència anual de la Philanthropy Europe Association que se celebra aquest any a Barcelona, ​​la Xarxa Temàtica d'Art i Cultura ha convidat estudiants i professors d'EINA a participar al Pavelló Europeu: Com les arts i la cultura poden donar forma a un futur més significatiu, inclusiu i sostenible (en temps de guerra) el 30 de maig al Pavelló Mies van der Rohe.

L’esdeveniment és una sessió participativa que involucrarà fundacions, professionals de la cultura i membres d’EINA en un procés creatiu i una experiència per imaginar i dissenyar un futur més sostenible per a Europa. En aquests temps imprevistos de guerra, el disseny, l'art i la cultura ens poden proporcionar imaginació creativa per a un futur més significatiu, inclusiu i resistent.

La sessió començarà amb la presentació d'un case study concret directament des d'Ucraïna. Alexander Xevtxenko, fundador i director general de l'agència ucraïnesa multidisciplinària d'activació de l'espai urbà ZVIDSY, presentarà la iniciativa de codi obert ReStart Ukraine. La sessió serà dissenyada i dirigida per MOTI New Planetary Narratives, una fundació que es dedica a ampliar el paper de la cultura i l'educació cap a noves formes d'acció i conscienciació col·lectives que poden ajudar a qüestionar les nostres suposicions i obrir vies per imaginar i crear noves imatges del futur que repercuteixin en les nostres accions al present.

La sessió està organitzada per l’European Cultural Foundation (ECF) en nom de la Xarxa Temàtica d'Art i Cultura. El Pavelló Europeu és una nova iniciativa de l'ECF que té com a objectiu donar suport i promoure projectes artístics que imaginin futurs desitjables i sostenibles per a Europa.

The European Pavilion