Col·laboració amb el Teatre Lliure

Col·laboració amb el Teatre Lliure

EINA tornarà a col·laborar amb el Teatre Lliure en el workshop internacional 'Monument sonor', que explorarà la idea del monument com a oportunitat de crear un espai per a la memòria, la presència i el diàleg.

Els estudiants del Grau de Disseny participaran en aquest taller, dirigit per Serge Von Arx i Sodja Zupanc Lotker, juntament amb els alumnes de The Academy of Performing Arts in Prague, Theatre Faculty (DAMU); l’Institut del Teatre; l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC); l’Escola de Cuina Hofmann; i la Norwegian Theatre Academy.

'Monument sonor' es durà a terme en col·laboració amb Arrels Fundació i investigarà les identitats vinculades a contextos socials i espacials per crear i/o desmantellar els monuments dels barris adjacents a la muntanya. També es treballarà els fils entrellaçats d’experiència sensorial, de narracions personals en relació amb l’espai urbà i, concretament, del xoc entre l’espai públic i el privat. D’altra banda, es plantejaran preguntes i s’intentarà accentuar diversos aspectes de les nostres societats. En definitiva, es donarà veu a aquells que tendim a (i intentem) ignorar i oblidar.