El Museu dibuixat

Col·laboració amb el MNAC

EINA ha col·laborat amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) en el projecte educatiu El Museu dibuixat dut a terme pels estudiants del professor Philip Stanton del Grau de Disseny, assignatura d’Il·lustració, i del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual

Els alumnes han desenvolupat el disseny del material de tres quaderns del nou programa #Dibuixa! engegat pel MNAC i que està dirigit a públic escolar i familiar. D’entre les propostes presentades, s’han triat tres realitzades per Natalia Lin Blay Casas, del Grau de Disseny, i per Rubén Hervás i Albert Florent, estudiants del programa de postgrau.

Es tracta de tres propostes de dibuix autònom vinculades a obres de les col·leccions d’art romànic, gòtic i modern: Relleus dibuixats, Sabates i petjades, i Dibuix del natural. En aquests quaderns, es troben suggerides algunes obres i espais del museu on còmodament el públic pot passar una estona dibuixant i en contacte directe amb les obres d’art. Els relleus del Romànic, les sabates del Gòtic o les escultures d’Art Modern són només un punt de partida. 

El Museu dibuixat
El Museu dibuixat
El Museu dibuixat